Afspraak maken Mijn favorieten

Styled Shoot: A Blue Summer!


Villa Ruimzicht

Deze prachtige styled shoot gebaseerd op het thema “A Blue Summer” is neergezet door top leveranciers. Dit thema houdt in: voornamelijk pastelkleuren in verschillende tinten blauw. Op beeld zijn de foto’s erg fris door de pastelkleuren, de foto’s zijn gemaakt door Weddingpics. De video is gemaakt door Jahra Esser. De signature colour van de shoot was Dusty Blue. Dit is een combinatie met blust roze tinten. Dit maakt alle onderdelen één geheel.

De meeste leveranciers voor deze styled shoot zijn afkomstig uit Gelderland. Het doel was om deze regio meer onder de aandacht te brengen! De achterhoek is namelijk ook hip en stijlvol. De Achterhoek heeft namelijk prachtige plekjes om gezellig te wandelen, een feestje te organiseren óf je fotoshoot voor de bruiloft er te houden!

De kleuren van het thema A Blue Summer komen terug in het prieeltje voor de ceremonie, de stoel decoratie aan het gangpad én de decoratie op de taart. Deze fantastische taart is gemaakt door van Madeleine. De decoratie is verzorgd door What a Wonderful Wedding en de styling door Droomdag en Table Moments. De ballonnenboog voor de deur is gemaakt door De Ballonnenkraam.

De dinertafel was geheel in stijl met dank aan de fantastische stylisten! Het ziet er prachtig uit, de bloemen… de kleuren… Het is een prachtig plaatje. De finishing touch voor de tafeldecoratie is zeker de stationery van Cottonbird. Hierin vindt je de kleur Dusty Blue goed terug.

De jurk en het pak (van Beijer Besselink) van het bruidspaar zijn klassiek met een moderne touch. Ze zijn aangevuld met bijzondere sieraden en trouwringen van Juwelier de Tijd. De bloemen van Olthuis Takken. Het haar en make-up is verzorgd door Kapsalon Old Barbershop. Zij hebben ervoor gezorgd dat de make-up overeenkomen met het thema.

Villa Ruimzicht, de locatie waar het koppel zich bevindt, is absoluut prachtig. Deze heeft een klassieke uitstraling. Met de moderne inrichting geeft het een hele andere look weer die buitengewoon prachtig is. Het koppel komt aanrijden in een oude auto, verzorgd door Five Star Limo, en deze past goed in het plaatje van het thema. Daarom was dit ook de perfecte locatie voor deze Styled Shoot!

De organisatie van deze mooie Styled Shoot is te danken aan Droomdag, en zij hebben zeker hun best gedaan. Want het resultaat mag er zeker zijn.

Leveranciers: Planning & Styling: Droomdag – Fotograaf: Weddingpics – Sieraden: Juwelier de Tijd – Trouwjurk en trouwpak: Beijer Besselink – Videograaf: Jahra Esser – Bruidstaart: van Madeleine – MUAH: Kapsalon Old Barbershop – Bloemen: Olthuis Takken – Stationery: Cottonbird – Styling: Table Moments – Decoratie: What a Wonderful Wedding – Ballonnen: De Ballonnenkraam – Locatie: Hotel Villa Ruimzicht – Trouwauto: Five Star Limo

Publicatie: Zankyou

 

Sale Afspraak maken
© 2024 Beijer Besselink Privacy- en cookieverklaring | disclaimer Webdesign: HPU internet services